Home » Oplossingen » Security » Briefcam videoanalyse

Briefcam videoanalyse

Het manueel analyseren van videobeelden is zoeken naar een speld in een hooiberg. Dankzij software voor videoanalyse kan dit ook efficiënt verlopen. In combinatie met kwalitatieve beveiligings- en bewakingscamera's die hogeresolutiebeelden leveren, is het mogelijk om complexe zoekopdrachten uit te voeren. Met als gevolg een enorme tijdswinst, uiterst belangrijk op cruciale momenten.

In plaats van elk beeld van elke camera afzonderlijk en manueel te analyseren, kan je met Briefcam een uitgebreide zoekopdracht automatiseren. Een combinatie van onder meer looprichtingen, uiterlijke kenmerken, zone, voertuig, geslacht en kleding wordt als zoekopdracht ingegeven, waarna de software een selectie van de beelden maakt, genomen door verschillende camera's. 

Wat rest is de manuele analyse van de selectie, zodat het beeldonderzoek in een fractie van de tijd kan gevoerd worden. Daarnaast is het mogelijk om cijfers en statistieken te genereren van situaties en meldingen te genereren van bepaalde gebeurtenissen.

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Security?

Neem vrijblijvend contact op!