Home » Projecten » Audio Video » Horeca » La Belle » Optimale beleving met draadloos muzieksysteem

Optimale beleving met draadloos muzieksysteem

Sinds de start van sterrenrestaurant La Belle in 2012 is HearSee de vaste leverancier van de geluidsinstallatie en draadloos internet. "De totaalbeleving in een restaurant is van groot belang", vertelt bezieler en chef Peter Vangenechten. "Het plaatje moet kloppen en de juiste muziek op het juiste volume is daar een essentieel onderdeel van. De mensen van HearSee leveren topkwaliteit en een uitstekende service."

SONOS met draadloze bediening

Door gebruik te maken van een SONOS-muzieksysteem kunnen verschillende muzieksoorten op een afgestemd volume gekozen worden voor elke ruimte apart. "Met een smartphone of tablet kiezen we de gewenste muziek en het volume", legt Peter uit. "De geluidskwaliteit is optimaal en de mooi afgewerkte luidsprekers passen perfect in het interieur."

Wifi-accesspoints

HearSee installeerde ook enkele wifi-punten. "Voor onze zakelijke klanten is een goede draadloze internetverbinding een must, voor vergaderingen of seminaries", weet Peter. "Daarom werd niet alleen in het restaurant maar ook in onze zaal boven een apart accesspoint geplaatst om overal een goede connectie te kunnen garanderen". 

De service is dik in orde, we zijn zeer goede partners.

In 2012 werd de installatie geplaatst en inmiddels werd er ook al een upgrade doorgevoerd. "Ik ben een zeer tevreden klant", vertelt Peter. "De klantvriendelijkheid zit goed en ook de service achteraf is dik in orde. We zijn zeer goede partners.

 

OG Image: 
Het juiste volume en de gepaste muziek voor elke ruimte
Sterrenchef Peter Vangenechten in de keuken van La Belle
Sterrenchef Peter Vangenechten van La Belle
Stabiele wifi voor klanten van het restaurant
Mooi weggewerkte luidsprekers van SONOS
Restaurant La Belle
Wifi-accesspoint subtiel weggewerkt
Muziekkeuze via tablet met SONOS

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!