Home » Projecten » Audio Video » Industrie » Ineos » Intuïtieve audiovisuele installatie voor bedrijfsfitness en vergaderzalen

Intuïtieve audiovisuele installatie voor bedrijfsfitness en vergaderzalen

Jan De Belder - Site Manager INEOS Manufacturing Belgium

"Een gezonde geest in een gezond lichaam", een Romeinse spreuk die een grote dosis waarheid bevat. En dat weten ze ook bij INEOS Manufacturing in Geel. Bij de invulling van hun nieuwe bedrijfsgebouw werd dan ook een bedrijfsfitness geïnstalleerd. "Net zoals de eigenaar Jim Ratcliffe, zijn de mensen die bij INEOS werken sportief aangelegd", weet site manager Jan de Belder.

"Het is een onbemande fitness, iedereen kan zomaar binnen- en buitenlopen wanneer dat het best uitkomt", vertelt Project Engineer Nico Vanlommel. "De bediening van de muziek, televisietoestellen en virtuele lessen dient daarom zo eenvoudig mogelijk te zijn. De mensen van HearSee hebben het zo ingericht dat je alles met een simpele druk op de knop of een eenvoudige touch-interface kan bedienen". De sporters kunnen tijdens het fitnessen hun favoriete radiozender beluisteren en tv-programma's bekijken via Proximus-tv, maar ook hun eigen smartphone connecteren voor Netflix, Spotify of andere streamingdiensten. 

Niet alleen in de fitnessruimte werd gekozen voor een eenvoudige bediening. Ook de vergaderzalen zijn uitgerust met de nodige automatisatie. "Bij het binnenkomen volstaat het om op de aan-knop te drukken", legt Nico Van Lommel uit. "Het projectiescherm wordt dan uitgerold en de projector start automatisch op. Ook de zonwering kan met éénzelfde actie aangestuurd worden. In de kleinere zalen werken we met een tv-scherm dat meteen op het juiste kanaal opstart."

Het is een heel eenvoudige interface: aan om te starten, uit om te stoppen.

"We deden een beroep op HearSee voor de praktische uitwerking, maar ook hun advies was een belangrijke factor", vertelt Nico Vanlommel. "Het was een goede samenwerking, we zijn tevreden met het resultaat!"

OG Image: 
Connectie net tv via Chromecast
Connectie met prokector via Barco ClickShare
INEOD Manufacturing Belgium
Virtuele lessen op Philips tv
Fitness tv kijken
Touch screen voor virtuele lessen
Automatisatie vergaderzaal met beamer, projector, scherm, zonwering
Eenvoudige bediening voor perojector of beamer in vergaderzaal
tv-programma's bekijken tijdens het fitnessen
INEOS Manufacturing in Geel
Eenvoudige bediening voor Philips tv in vergaderzaal
Virtuele lessen
Eenvoudige bediening voor muziek en beeld in de bedrijfsfitness van INEOS

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!