Home » Projecten » Telecom » Kmo » Plastic Omnium » Flexibele telefoonoplossing

Flexibele telefoonoplossing

Omdat hun vorige cloud leverancier niet meer in staat was om te leveren was Plastic Omnium genoodzaakt om snel op zoek te gaan naar een andere betrouwbare telecompartner. Een snelle maar doordachte oplossing drong zich op, omdat 40 werknemers anders niet meer telefonisch bereikbaar zouden zijn. HearSee maakte de switch naar een nieuw systeem op één werkdag.

Na een analyse van de wensen en noden, werd door onze experten een oplossing van Destiny voorgesteld, in combinatie met toestellen van Mitel. Het Belgische telecombedrijf Destiny is een bevoorrechte partner van HearSee, waardoor de samenwerking onderling en de ondersteuning naar onze klanten optimaal is. Destiny biedt innovatieve oplossingen aan op vlak van dataverbindingen en telefonie. Ze hebben voor Plastic Omnium de oplevering voorzien en zullen ook verder instaan voor het support en eventuele uitbreidingen van het systeem.

Telefonie in de cloud

De keuze voor een telefooncentrale in de cloud lag voor de hand. Er is een lagere opstartkost - er dient geen fysieke hardwarecentrale aangekocht te worden - en de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. De gebruikte software is steeds up-to-date en de veiligheid is optimaal. 

De bereikbaarheid van de medewerkers is gegarandeerd, met een suppersnelle omschakeling naar het nieuwe telefoonsysteem

HearSee organiseerde de volledige overstap naar het nieuwe systeem. Vanuit een analyse werd het project verder vorm gegeven. Zowel de technische installatie en configuratie van de toestellen, de instellingen van de cloud telefooncentrale en de toelichting in gebruik werd door onze eigen mensen uitgevoerd.

Future-proof telefoonsysteem

Dankzij deze oplossing is Plastic Omnium optimaal bereikbaar met een future-proof telefoonsysteem. Dankzij de snelle installatietijd kon de bereikbaarheid van de medewerkers gegarandeerd worden. HearSee staat in voor de nodige support en eventuele uitbreidingen van het telefoonplatform.

Heb je zelf nood aan een innovatief telefoonsysteem, vast en/of mobiel, dat meegroeit met je bedrijf? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek!

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Telecom?

Neem vrijblijvend contact op!