Home » Blogs » Blog van Superadmin

Blog van Superadmin

Oplossingen voor handhygiëne met digitale signalisatie vs. traditionele dispensers

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden bedrijven verplicht om bepaalde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen na te leven. In deze tijden van economische onzekerheid zijn bedrijven snel geneigd om voor geen goedkope oplossing te kiezen zoals een eenvoudig handdesinfectiepompje en een afgedrukte poster i.p.v. te investeren in iets meer hightech. Echter, een oplossing die een handdesinfectiedispenser combineert met een digitale display heeft vele voordelen ten opzichte van een simpel desinfectiepompje, meer dan u zou denken!

HearSee is exclusief verdeler van Reveal Bodycams

De Reveal bodycams worden in meer dan 45 landen gebruikt door politiediensten, lokale overheden en particuliere beveiligingsfirma’s. Het gebruik ervan heeft heel wat voordelen en komt de effectiviteit en veiligheid van de gebruikers ten goede. HearSee is exclusief verdeler van deze bodycams en staat in voor de levering van de toestellen, opleiding en ondersteuning.

Elektromic.biz en BusSaP worden HearSee

Elektromic.biz is al jarenlang een belangrijke speler in de zakelijke markt van IT-oplossingen, security, telecom en audio- en videotoepassingen. In een continu evoluerende wereld kan je als innovatief bedrijf niet blijven stilstaan. Blijven vernieuwen om in te spelen op de veranderende noden, is een must. Ook bij Elektromic.biz hebben we de laatste maanden hard gewerkt om ons bedrijf future-proof te maken. We kiezen dan ook resoluut voor een groeiscenario met een toekomstgerichte visie, gepersonaliseerde advisering en een projectmatige benadering.

Abonneren op RSS - Blog van Superadmin