Home » Blogs

Blogs

Breng de luchtkwaliteit in kaart met de nieuwe Philips Air Quality Sensor

Het belang van goede luchtkwaliteit kan niet onderschat worden. We spenderen 90% van onze tijd binnenshuis. Op kantoor, tijdens meetings, op school, in de winkel, … Nochtans kan binnenlucht tot 100 maal meer vervuild zijn dan buitenlucht. Het gevolg is een verminderde concentratie, meer vermoeidheid en minder goede resultaten.

Gratis naar Milestone MIPS - 1 tot 3 maart 2021

Wil je een kijkje nemen in de toekomst van videotechnologie? Dan mag je het virtuele Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) niet missen! Sinds de openingsconferentie in de VS is MIPS uitgegroeid tot een wereldwijd evenement met conferenties die nu ook in de EMEA- en Azië-Pacific-regio's worden gehouden. In tegenstelling tot de voorgaande edities vindt het event dit jaar voledig online en virtueel plaats én kan je het gratis bijwonen.

Oplossingen voor handhygiëne met digitale signalisatie vs. traditionele dispensers

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden bedrijven verplicht om bepaalde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen na te leven. In deze tijden van economische onzekerheid zijn bedrijven snel geneigd om voor geen goedkope oplossing te kiezen zoals een eenvoudig handdesinfectiepompje en een afgedrukte poster i.p.v. te investeren in iets meer hightech. Echter, een oplossing die een handdesinfectiedispenser combineert met een digitale display heeft vele voordelen ten opzichte van een simpel desinfectiepompje, meer dan u zou denken!

HearSee is exclusief verdeler van Reveal Bodycams

De Reveal bodycams worden in meer dan 45 landen gebruikt door politiediensten, lokale overheden en particuliere beveiligingsfirma’s. Het gebruik ervan heeft heel wat voordelen en komt de effectiviteit en veiligheid van de gebruikers ten goede. HearSee is exclusief verdeler van deze bodycams en staat in voor de levering van de toestellen, opleiding en ondersteuning.

Elektromic.biz en BusSaP worden HearSee

Elektromic.biz is al jarenlang een belangrijke speler in de zakelijke markt van IT-oplossingen, security, telecom en audio- en videotoepassingen. In een continu evoluerende wereld kan je als innovatief bedrijf niet blijven stilstaan. Blijven vernieuwen om in te spelen op de veranderende noden, is een must. Ook bij Elektromic.biz hebben we de laatste maanden hard gewerkt om ons bedrijf future-proof te maken. We kiezen dan ook resoluut voor een groeiscenario met een toekomstgerichte visie, gepersonaliseerde advisering en een projectmatige benadering.

Abonneren op RSS-blogs