Home » Projecten » Security » Politie » Politie Hageland » Kwaliteitsvolle camerabewaking

Kwaliteitsvolle camerabewaking

Politie Hageland had behoefte aan een opwaardering van hun verouderde camerabewakingssysteem. Voor bepaalde zone's moesten de camera's aan specifieke wensen voldoen om deze zo goed mogelijk te kunnen bewaken. Op basis van een aanbestedingsdossier, heeft HearSee een grondige analyse gemaakt van de huidige situatie en de behoeften en als gevolg hiervan een doordacht camera- en integratieplan opgesteld.

Vernieuwde technologie

HearSee heeft het verouderd systeem vervangen door een systeem met vernieuwde technologie met vooral kwaliteitsvoller beeld en een degelijk opnamesysteem. Voor zowel de binnen- als buitenomgeving hebben we gezorgd voor camerabewaking die kwaliteitsvolle beelden maakt zelfs bij nacht, weinig licht of tegenlicht. HearSee heeft ervoor gezorgd dat bestaande camera's in het cellencomplex geïntegreerd zijn in het nieuwe systeem zodat alles vanuit één centraal punt gemonitord kan worden. Daarnaast hebben we in bepaalde zone's persoonsidentificatie geïnstalleerd wat nummerplaat en  gezichtsherkenning mogelijk maakt. 

Onze specialisten weten perfect welke camera op welke plaats het beste tot zijn recht komt

HearSee heeft zowel in de binnen als buitenomgeving verschillende Axis camera's geïnstalleerd. Voor het buitengebied is er gebruik gemaakt van vandaalbestendige camera's met een sterke dag-nacht functie. Binnen hebben we camera's geïnstalleerd met een gevoelige sensor aangevuld met een Wide Dynamic Range. Voor het bekijken en opnemen van de beelden hebben we Milestone geïnstalleerd een gebruiksvrriendelijk programma dat het mogelijk maakt om beelden te herbekijken of te downloaden. 

 

Politie Hageland

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

VRAGEN OVER SECURITY?

Neem vrijblijvend contact op!