Home » Sectoren » Overheid

Overheid

HearSee voert projecten uit voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder Overheid. Op deze pagina vind je een overzicht van realisaties in deze sector.

Bekijk ook onze andere projecten en toepassingen op vlak van ICT-oplossingen, security, telecom en audio en video.

Ons Dak ging voor haar nieuw kantoorgebouw in Maaseik op zoek naar een partner voor de installatie van camerabeveiliging en een hedendaagse toegangscontrole zonder sleutel of badges. HearSee werkte een oplossing op maat uit voor de specifieke noden van de klant.

Vanwege de verschillende publieke en private zones bestond de uitdaging erin om een hoog veiligheidsniveau te verzekeren zonder dat dit een bijkomende last of administratie zou geven voor de medewerkers en het bestuur. We kozen in deze situatie en omgeving voor een oplossing met een betrouwbare vingerscan aangevuld met videocontrole. Eenvoudig in gebruik en efficiënt. 

Ons Dak

Om de veiligheid in openbare ruimten en in publieke gebouwen te verbeteren, deed het gemeentebestuur van Lanaken een beroep op de expertise van HearSee. Onder leiding van Stefan Van Waelderen werd camerabewaking en toegangscontrole geïnstalleerd op verschillende locaties. De goede wisselwerking tussen HearSee en de IT-dienst van de gemeenten, de adviserende rol en de naadloze integratie met andere systemen zijn voor systeemadministrator Johan Melotte een absolute meerwaarde.

De Stad Turnhout neemt de veiligheid van hun inwoners en bezoekers zeer ernstig. Samen met de Politie staat de stad in voor de veiligheid van ruim 117 000 inwoners verspreidt over 7 gemeenten namelijk Turnhout, Baarle-Hertog, Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout en Vosselaar. Een uitdagende klus die op verschillende terreinen moet worden aangepakt.

Stadhuis Turnhout
Abonneren op Overheid