Home » Over ons

Over ons

HEAREE is de nieuwe naam van Elektromic.biz en is sinds 1968 actief in de wereld van Security en Audio & Video. Met meer dan 50 ervaren medewerkers, elk specialist in hun vakgebied, bieden wij doordachte totaaloplossingen aan. Van analyse en advies, over implementatie en configuratie, tot helpdesk en 24/7 support. 

Expertise op verschillende domeinen

Omdat ons team bestaat uit mensen met uiteenlopende expertisen en ervaringen, wordt elk aspect van de opdracht met de nodige kennis van zaken behandeld. Dit maakt tevens dat de voorgestelde oplossing doordachter, completer en coherenter is en meer mogelijkheden biedt en/of een betere efficiëntie zal hebben. 

Oplossingen op maat

Bij HearSee hanteren we geen one-size-fits-all oplossing. Bij het opmaken van een voorstel gaan we steeds uit van de exacte situatie en de noden. Van hieruit gaan we na op welke manier en met welke toepassingen het beste resultaat geboekt kan worden. De voorgestelde oplossing kan zich situeren binnen één van onze werkdomeinen maar kan tevens multidisciplinair zijn. Ons doel is om steeds de best mogelijke oplossing te bieden waarbij u als klant centraal staat. Een projectmatige aanpakt zorgt voor een efficiënt verloop van de opdracht.

Helpdesk en support

Ook na de oplevering blijven wij de nodige ondersteuning bieden. Dit kan in de vorm van een opleiding, een helpdesk of zelfs 24/7 support via een SLA, wanneer dit een vereiste is. Ook bij de nodige updates of uitbreidingen kan u een beroep doen op onze medewerkers.

Innovatieve en proactieve aanpak

Wij zorgen er steeds voor dat technologie wordt ingezet in uw voordeel: een efficiënte werking, een performante IT-omgeving, het stroomlijnen van processen of het automatiseren van taken. Wij houden vinger aan de pols bij nieuwe ontwikkelingen die een voordeel kunnen opleveren. 

Partnerships 

Doorheen de jaren werden partnerships opgestart met tal van merken, providers en toeleveranciers. Dankzij een bevoorrechte relatie met verschillende van onze leveranciers, kunnen wij in vele gevallen de kostprijs drukken én een betere service aanbieden. En daar doet u uw voordeel mee.


 • Innovatieve toepassingen

  voor meer functionaliteit en gebruiksgemak


 • Kwaliteitsapparatuur

  uitstekende bedrijfszekerheid en optimale kwaliteit


 • Optimale integratie

  met nieuwe en bestaande systemen


 • Kennis en expertise

  op verschillende domeinen

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!