Home » Projecten » Security » Overheid » Onsdak » Ons Dak vernieuwt en gaat digitaal

Ons Dak vernieuwt en gaat digitaal

Ons Dak

Ons Dak ging voor haar nieuw kantoorgebouw in Maaseik op zoek naar een partner voor de installatie van camerabeveiliging en een hedendaagse toegangscontrole zonder sleutel of badges. HearSee werkte een oplossing op maat uit voor de specifieke noden van de klant.

Vanwege de verschillende publieke en private zones bestond de uitdaging erin om een hoog veiligheidsniveau te verzekeren zonder dat dit een bijkomende last of administratie zou geven voor de medewerkers en het bestuur. We kozen in deze situatie en omgeving voor een oplossing met een betrouwbare vingerscan aangevuld met videocontrole. Eenvoudig in gebruik en efficiënt. 

Dankzij dit systeem kan zeer precies een toegang tot een zone worden ingesteld. Gebruikers kunnen ten alle tijde worden beheerd en er is steeds een logboek beschikbaar. Instellingen kunnen snel worden aangepast, al dan niet vanop afstand.

Mede dankzij de ondersteuning van de integrator, de firma HearSee, hebben we een oplossing die voldoet aan onze verwachtingen.

Deze oplossing is volledig integreerbaar. De koppeling van de verschillende technieken, waaronder het domotica-, brand-, inbraak- en camerasysteem verhogen de veiligheid bij eventuele calamiteiten. HearSee koos voor een hedendaagse oplossing met een duidelijk meerwaarde.

OG Image: 

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

VRAGEN OVER SECURITY?

Neem vrijblijvend contact op!