Home » Projecten » Security » Finance Banking » State Bank India » Integrale security oplossing bij State Bank of India

Integrale security oplossing bij State Bank of India

De vestiging van de State Bank of India in Antwerpen onderging een heuse metamorfose. Het volledige interieur van 2 verdiepingen werd volledig vernieuwd, waardoor ook alle beveiligingsmaatregelen opnieuw geïnstalleerd moesten worden. HearSee installeerde er onder meer de inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie, noodalarm en camerabewaking.

Het beveiligingsniveau van een bankkantoor dient de voldoen aan de nodige standaarden. Dankzij de expertise van onze medewerkers en het doordachte plan van aanpak, werd de opdracht toegewezen aan HearSee. 

Dit totaalproject omvat toegangscontrole, alarmsysteem, camerabewaking, branddetectie en de integratie met externe systemen.

Toegangscontrole

De toegang tot de kantoren is deels beperkt tot de eigen medewerkers. Niet alleen de hoofdtoegang wordt gecontroleerd met een toegangscontrolesysteem, ook afzonderlijke lokalen zijn gelimiteerd toegankelijk gemaakt. Door gebruik te maken van een intelligent elektronisch toegangscontrolesysteem kan de toegang makkelijk op maat verschaft of geblokkeerd worden. Daarnaast worden alle toegangen - of pogingen tot toegang -  gelogd, wat een uitgebreide controle mogelijk maakt.

Inbraakdetectie met camerabewaking

Het gebouw werd voorzien van een geïntegreerd alarmsysteem met camerabewaking. Voor de keuze van het systeem, de nodige functionaliteiten en de locatie van de camera's en controlepanelen werd een beroep gedaan op de expertise van HearSee. Onze medewerkers stonden in voor de volledige installatie en configuratie van de apparatuur. Het alarm werd geïntegreerd met enkele externe systemen om automatisaties mogelijk te maken. Zo wordt de verlichting automatisch in- of uitgeschakeld samen met het alarm. Het geinstalleerde systeem is compliant met de vereisten van het INCERT-keurmerk. Bij een eventuele melding wordt automatisch de nodige communicatie opgestart.

Branddetectie

In het verlengde van het alarmsysteem werd ook de branddetectie door HearSee geïnstalleerd. Niet enkel voor de gerenoveerde kantoren van de State Bank of India, maar voor de hele Frohmann building. Dit branddetectiesysteem werd tevens gekoppeld aan de airco en de verwarming, zodat de aanvoer van verse lucht automatisch wordt gestopt bij het detecteren van een mogelijke brand.

Bij de uitvoering van het project was een goede samenwerking nodig met verschillende aannemers, de architect en andere installateurs. 

Wens je meer informatie over de beveiliging van kantoorgebouwen, industriegebouwen of werfbewaking? Onze account manager staat je graag te woord! 

OG Image: 
Camerabewaking met toegangscontrole
Toegangscontrole met dhip RFID
Arvind Kumar Singhn CEO State Bank of India
Toegangscontrole
Brandbeveiliging en bewegingsdetectie
Camerabewaking kantoorruimte
State Bank of India in Antwerpen
Brandalarm
Brandbeveiliging
Camerabewaking
Touch panel camerabewaking
Toegangscontrole en beveiliging bankkantoor
Inrichting vergaderruimte

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

VRAGEN OVER SECURITY?

Neem vrijblijvend contact op!