Home » Over ons » Onze klanten

Onze klanten

HEAREE ondersteunt tal van bedrijven in verschillende sectoren en biedt hen de nodige oplossingen op vlak van beveiliging en audio- en videosystemen. Uitgaande van een analyse en probleemstelling, zorgen onze medewerkers steeds voor een oplossing op maat. Door te werken met één centrale account manager die de vaste contactpersoon én de projectbegeleider is, verlopen de verschillende opdrachten op een efficiënte manier.

HearSee biedt oplossingen op maat voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren.

Luc Bouckaert

Burgemeester
Hemiksem

Efficiënte en vlekkeloze service!

We vonden het belangrijk een firma te vinden die voor een sterke prijs de beste service zou leveren, zowel bij de opstart van dit project als voor de technische opvolging ervan. Uit referenties bleek dat we in zee gingen met een zeer solide partner.

Kevin van den Ouweland

Sales manager
Heylen Vastgoed

Binnen de week een offerte op maat

Het unieke concept voor de ‘Kennis van Wonen’-shop vroeg om voldoende interactiviteit en een videowall voor de presentatie van nieuwbouwprojecten. Hiervoor gingen we op zoek naar een partner die er voor kon zorgen dat alles juist werkte. Deze zoektocht bleek minder voor de hand liggend dan we dachten, tot we HearSee vonden. Binnen de week kwam er iemand langs en meteen daarna kregen we een offerte op maat.  Dat ging heel vlot! HearSee bood een snelle en efficiënte oplossing en de ondersteuning die we nodig hadden voor onze kiosk.

Bart Bosmans

CEO

HearSee beheert al acht jaar het volledige administratieve IT-netwerk voor Norkring België.

In ons bedrijf maakt iedereen gebruik van het IT-netwerk. Problemen met laptops en servers moeten daarom steeds zo snel en efficiënt mogelijk opgelost worden. Daarom kiezen wij voor de service van Elektromic. Hun ‘short chain of command’ zorgt voor een flexibele en aangename samenwerking. Zij helpen ons altijd snel en efficiënt uit de nood.

Hendrik Nuyts

Zaakvoerder
Groep Verbruggen

Binnen de week een pasklare oplossing!

Omdat communicatie met klanten en leveranciers zeer belangrijk is voor Groep Verbruggen, hebben wij gekozen voor een samenwerking met HearSee, een gevestigde waarde in de regio. Hun uitgebreide kennis en correcte en degelijke afhandeling zorgen voor een aangename samenwerking waarin de behoeften van de Groep Verbruggen prioritair zijn. Wij opteren met onze groep dan ook voor HearSee als enige leverancier voor al onze communicatieoplossingen.