Home » Over ons » Onze klanten » State Bank of India

State Bank of India

State Bank Of India is een Indische multinational in de financiële sector. Het is de grootste bank in India op vlak van activa, deposito's, cliënten en werknemers. Het hoofdkwartier bevindt zich in Mumbai. De Antwerpse vestiging werd opgericht op 15 juli 1983, om tegemoet te komen aan de groeiende handel tussen de BENELUX-landen en India, met de nadruk op de groeiende Belgisch-Indische diamanthandel. SBI biedt een verscheidenheid aan diensten en financiële producten tegen concurrerende prijzen.

De vestiging van de State Bank of India in Antwerpen onderging een heuse metamorfose. Het volledige interieur van 2 verdiepingen werd volledig vernieuwd, waardoor ook alle beveiligingsmaatregelen opnieuw geïnstalleerd moesten worden. HearSee installeerde er onder meer de inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie, noodalarm en camerabewaking.

Het beveiligingsniveau van een bankkantoor dient de voldoen aan de nodige standaarden. Dankzij de expertise van onze medewerkers en het doordachte plan van aanpak, werd de opdracht toegewezen aan HearSee. 

Dit totaalproject omvat toegangscontrole, alarmsysteem, camerabewaking, branddetectie en de integratie met externe systemen.